Natuurlijk thuis door vedische architectuur

wijk tussen groen en water in het hart van de stad

gezondheid - welzijn - groei - succes

Vredeswijk

Uniek plan voor ideale leefomgeving

Het doel van de Vredeswijk is een leefomgeving te scheppen die de gezondheid, het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van de bewoner ondersteunt, harmonie tussen de bewoners creëert en een natuurlijke ontspanning en vrede uitstraalt naar de samenleving als geheel.

 

Om dit doel te bereiken wordt gebruikgemaakt van de Vedische bouwrichtlijnen volgens Maharishi Sthapatya Veda. Deze bouwmethode zorgt ervoor dat de natuurwetten gerespecteerd worden, waardoor als vanzelf de bewoner wordt ondersteund in alle facetten van zijn dagelijks leven. Dat deze bouwwijze werkelijk dit resultaat oplevert, blijkt uit de ruime ervaring met duizenden gerealiseerde gebouwen en woningen in tientallen landen, waarbij de verwachtingen van de bewoners werden waargemaakt of zelfs overtroffen.

 

Voor Nederland is dit het eerste woningbouwproject waarin gezondheid, welzijn en persoonlijke ontwikkeling worden ondersteund vanuit de architectuur die wordt toegepast.

 

Voor meer informatie over de bouw- en ontwerprichtlijnen volgens Maharishi Sthapatya Veda (ook wel Maharishi Vastu architectuur genoemd), volg link >>

Schetsontwerp Vredeswijk op locatie Campuszone

klik voor grotere weergave >>

© Stichting Vredeswijk